Husqvarna Robotgräsklippare

Husqvarna har sedan ganska länge tillverkat robotgräsklippare som används på den svenska marknaden och även den internationella marknaden när det gäller robotgräsklippare. En robotgräsklippare från Husqvarna är en bra investering om du vill slippa att klippa gräset själv.

Ända sedan 1995 har Husqvarna gjort bra robotgräsklippare och längre tillbaka tillverkade de även gräsklippare i form av både vanliga gräsklippare och åkgräsklippare som var det vanliga att använda förr i tiden. Nu köps mest robotgräsklippare då det är det smidigaste stättet att klippa sin gräsmatta.
De vanligast modellerna från Husqvarna är Husqvarna Automover 310 och Husqvarna Automower 315.

Det går fort i robotbranschen

Utvecklingen inom branschen går fort och idag finns det riktigt bra robotgräsklippare som kommer från Husqvarna. Självklart har dessa robotgräsklippare som de andra på marknaden bland annat automatisk laddning i en laddningsstation och man kan även ställa klipparen på timer, när och hur robotgräsklipparen skall klippa.

Stöldrisk och reservdelar till din robotgräsklippare

För stöldrisken finns även larm i robotgräsklipparna samt pin-kodlås som skall skydda mot stöldrisken på ett effektivt sätt.
Reservdelar till Husqvarnas gräsklippare är relativt enkla att få tag på och därför är valet av en Husqvarna ganska enkelt om du vill ha en lättskött robotgräsklippare.
Husqvarna har modeller som kan klippare gräsmattor från 500 m² upp till 6000 m².

pil (1)

 

admin