Robomow

Robomow har sitt kontor i Danmark och är stora på den danska marknaden, men företaget har även återförsäljare på en antal platser i Sverige.
Robomow har gjort 5 konkurrenskraftiga gräsklippare i form av robotgräsklippare. Robomow är en relativt tyst maskin som ser till att din gräsmatta sköts på ett snyggt sätt även om du inte klipper den varje dag, då din robot gör jobbet!
Modellerna som företaget har tagit fram heter RM200, RM400, RL555, RL855 och RL2000.
Skillnaden mellan maskinerna är att de som börjar med RL kan klara lutningar på gräsmattan upp till 32 grader medan de andra klara lutningar upp till 27 grader. Knivarna till dessa maskiner behöver som på alla andra robotgräsklippare ibland bytas ut och du kan då beställa nya knivar. Det kan vara bra att tänka på att köpa extra knivar till din robotgräsklippare redan vid inköpet av din gräsklippare så du vet att det finns knivar när du behöver byta dem, så att din gräsmatta alltid kan se fin ut, utan korta uppehåll då roboten inte kan jobba.
De flesta av Robomows robotgräsklippare klarar även av att klippa när det regnar, och de laddas som de flesta andra robotar som klipper gräs i en laddningsstation.
Alla modellerna av Robomow kan du köpa här.
pil (1)

admin