Tianchen robotgräsklippare

Det kinesiska alternativet på marknaden när det gäller robotgräsklippare är också ett starkt alternativ, viktigt är dock att ta reda på om du kan köpa reservdelar till din Tianchen i Sverige, för det är viktigt att veta att det inte är någon evighetsmaskin du köper när du köper en robotgräsklippare.

Glöm inte servicen av din robotgräsklippare

En robotgräsklippare behöver också service då och då för att upprätthålla sin prestanda när det gäller klippning av gräs. Det skall t.ex. vara enkelt att köpa nya knivar till din robotgräsklippare.

Kinesiska robotgräsklippare
Även dessa kinesiska alternativ av robotgräsklippare går att styra med din mobiltelefon och de går även ganska tyst, vilket kan vara en viktig detalj för en robotgräsklippare. Det är viktigt att tänka på många saker när du köper en robotgräsklippare, men man ska veta att Tianchen inte är något litet märke och har länge producerat fina robotgräsklippare.
Det finns idag tre olika modeller av Tianchen och de heter TC-TC-G158 S520 och S520 WiFi. När du köper dessa maskiner får du dok bara 100 meter slingkabel vilket är viktigt att veta innan du gör ditt köp av en Tianchen robotgräsklippare.

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *